LAS Obsotelje in Kozjansko je eden od petih partnerskih LAS, ki sodeluje v projektu Jem drugače, jem domače!, odobrenem na razpisu Ministrstva za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano. LAS bo tako v letu 2018 sodeloval pri izvajanju projekta, katerega poudarek je spodbujanje prehranske samooskrbe.

Trenutno ima LAS Obsotelje in Kozjansko v okviru projektnih aktivnosti odprt Javni poziv lokalnim pridelovalcem in predelovalcem kmetijskih pridelkov/izdelkov, kjer zainteresirane vabi k prijavi individualno prilagojene izobraževalne module s področij: trženje, prodaja in promocija; oblikovanje zgodbe in ureditev celostne grafične podobe.

Izobraževalni moduli zajemajo individualno svetovanje ponudnikom, ki bo prispevalo k pripravi konkretnega akcijskega načrta za posameznega ponudnika. Ob tem bodo imeli ponudniki priložnost izmenjati znanja in izkušnje ter se povezati na različnih dogodkih in srečanjih, ki bodo organizirana na območju dveh regij oz. območju vseh petih vključenih LAS.

Izkoristite priložnost za udeležbo na izobraževalnih modulih, ki so za ponudnike brezplačni, saj so sofinancirani s strani Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja RS ter LAS Obsotelje in Kozjansko. Javni poziv bo odprt do 23. februarja 2018. Za dodatne informacije lahko pokličete Anito Čebular (03 817 18 67) ali pišete na anita.sotla@siol.net.

BESEDILO JAVNEGA POZIVA: LAS OinK Javni poziv Jem drugace, jem domace!

PRIJAVNICA: LAS OinK Prijavnica Jem drugace, jem domace!

OPIS MODULOV: Opis modulov